The Nikki Rose comedy show (engelstalig)

coStA | ism Ter leering ende vermaeck

"Ik stel me even voor: Mijn naam is Nikki Rose: 56 jaar jong en mama van twee volwassen kinderen. 

Ik kom oorspronkelijk uit Philadelphia (USA), ben in België beland als toerist en daarna blijven plakken. Ik woonde 17 jaar in Brugge, maar woon nu in Antwerpen. Ik heb een passie voor comedy en acteren. Het is mijn droom om een carrière als professioneel entertainer op te bouwen

Ik werk als conciërge in een studentengebouw. Na mijn uren beklim ik zoveel mogelijk podia om stand-up ervaring op te doen. Ik heb ook een aantal reclamespots gedaan,voor: ING Bank, Mobile Vikings, Spotify, Bookings.com, Visit Brussels. 

Gefeatured in twee korte films: “Girl by the River” en "Mr. K."  

Een kleine sprekende rol bij "Familie" - de mama van Samira.  

Ik presenteer je met groot genoegen, “The Nikki Rose Comedy Show”. Engelstalige comedy show met Antwerpse expats als doelpubliek.  

Ik volg les aan het conservatorium (derde jaar), in Mechelen (docent: Thomas Smith) en voor acteren word ik gecoacht door: Dave Wiggers en Jacques de Bock."  

Korte Bio: 

NIKKI ROSE (BE) komt oorspronkelijk uit Philadelphia. Ze is in België beland als toeriste en is 17 jaar blijven plakken in Brugge. Sinds kort woont ze in Antwerpen en heeft ze zich volledig gestort op stand-up comedy. Zo was ze afgelopen seizoen één van de deelnemers van het comedytraject Get Up Stand Up waar ze hoge ogen heeft gegooid. Ondertussen heeft dit natuurtalent op heel wat plekken gespeeld en is ze alleen maar nog beter geworden.

Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • kansentarief: 3 euro
  • - 26 jaar: 8 euro
  • standaardtarief: 12 euro
locatie
  • coStA
  • Sint-Andriesplaats 24
  • 2000 Antwerpen