Costa comedy

coStA | Ariane Van Hasselt, Joeri Schepens, Rosalie Van Wambeke, MC Sergej

Sergej Lopouchanski behoort tot een van de grote talenten van de nieuwe lichting Vlaamse comedians. Maar hij is vooral bekend als overenthousiaste MC. Perfect dus om onze eerste stand-up avond in goede banen te leiden. Maar vergis je niet, Sergej lijkt misschien op een teddybeer maar hij heeft een gemeen kantje. Leuk voor ons, voor onze gasten net iets minder... 

Ariane Van Hasselt studeerde in 2010 af aan de Fontys Hogeschool van de Kunsten in Tilburg, richting Musicaltheater. Ze schitterde in enkele musicals, waaronder 'Beauty and the Beast'. Daarnaast zingt ze ook in Belle Starr & The Boot Jacks én geeft ze zangles. Wanneer ze haar stem niet gebruikt, weet ze haar publiek wel te bekoren met andere melodieën. Zo zijn een autoharp, gitaar en piano haar trouwe metgezellen on stage. In 2016 huppelde Ariane ook het stand-upcomedyveld in, waar ze onmiddellijk scoorde en de Joker Debuut Award won en leverde enkele voorprogramma's op van de enige echte Alex Agnew! Op het kleine scherm was ze al te zien in 'Tegen De Sterren Op' (10e Ster). Ariane was ook één van de acht finalisten in het Eén-programma 'Voor De Leeuwen'. 

Joeri Schepens staat sinds 2013 op het podium maar is pas frequent beginnen optreden met een collectief sinds 2017. Hij mag er misschien uit zien als een ruig type maar laat je niet misleiden! Met z'n herkenbare humor en woordspelingen weet hij de sympathie van het publiek telkens te winnen. Humor is hem met de paplepel mee gegeven maar hij is de eerste van zijn familie die dit durft te uiten op een podium. Hij haalt zijn inspiratie uit dagdagelijkse dingen waarbij men niet zo snel stil staat. Dit kan tot hillarische inzichten leiden. Dit gecombineerd met een gitaar laat hij u kijken met een andere blik. 

Onze talentspot richt zicht deze keer op Rosalie Van Wambeke. 

Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • standaardtarief: 12 euro
  • - 26 jaar/student: 8 euro
  • Kansentarief: 3 euro
locatie
  • coStA
  • Sint-Andriesplaats 24
  • 2000 Antwerpen