Workshop Fermenteren voor gevordenen

Een voorraadkast zonder zever uit pakskes

Kan je zelf je groenten pekelen of zuurkool maken, maar wil je je fermentatiekunsten verder ontwikkelen of volgde je onze workshop al op 19 november? 

In deze workshop ontdek je hoe je zelf gefermenteerde sauzen kan maken zoals ketchup en mosterd, azijn pesto en pikante chillisaus. 

Naast al de sauzen maken we ook een gefermenteerde limonade(een non-alcoholische winnaar tijdens de feestdagen) 

Schrijf jezelf op tijd in want er zijn maar 15 plaasten voor deze workshop!


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • eenheidstarief: 12 euro
locatie
  • Lokaal 25
  • Sint-Andriesplaats 25
  • 2000 Antwerpen

Extra

De workshop gaat door in Lokaal 25
Sint Andriesplaats 25 (rechts naast de poort van costa)

Je hoeft zelf geen materiaal mee te brengen.
Duur: 2 uur