De dageraadconcerten zijn een samenwerking tussen coStA en cc Elsschot en café Kamyon!

De dageraadconcerten zijn een samenwerking tussen coStA en cc Elsschot en café Kamyon!De dageraad!... het quasi mystieke moment van het ochtendgloren. Hartje zomer vanop Linkeroever de zon zien opkomen boven de rede en de stad. En dan daar muziek bij. Geen spotify- of youtubeplaylist maar een liveconcert van een artiest of band, dat door het aura van het vroege uur als vanzelf de perfecte soundtrack vormt bij de curieuze lichtinval.

Onze zintuigen zijn uitgeslapen, onbezoedeld, fris, onschuldig..maar we mogen ze niet te fel doen opschrikken. Je ogen moeten wennen aan het licht, je ruikt beter (hmmm vers brood, verse koffie) en je oren hebben precies de juiste dosis muziek nodig.

Eén keer per week, op donderdag, telkens samenvallend met het precieze uur waarop de zon opkomt (veranderlijk dus), geven we het startsignaal voor een dageraadconcert. 

Na het concert is er een eenvoudig, gezond ontbijt.

4 augustus – Stacks (opkomst zon 6u01)

Stacks is het Antwerpse elektronische duo Jan & Sis Matthé. Op het Amsterdamse platenlabel Knekelhuis verscheen onlangs hun nieuwe LP 'Love and Language', een verzameling melancholische, romantische pop-not-pop parels.

LUISTER


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • eenheidstarief: 6 euro

Extra

Startuur tussen 6:01 en 6:55 uur( bij zonsopgang)
ticketprijs inclusief concert en ontbijt