Sinjor Circo brengt verwondering naar Sint Andries. Laat je op zondagmiddag 15 september verrassen door internationaal straattheater op onverwachte plaatsen. Het reizend spektakel van Madam Circo is er voor iedereen, met elke zondag andere artiesten, installaties en voorstellingen in Antwerpse wijken.
  
Kom langs én blijf hangen, Sinjor Circo is uw probaat middel tegen de weekendblues. Madam Circo zorgt voor een glaasje fris en een leuk terras.  Zondag 15 september openen de dames van DJ Vinylla het festival om 13uur met enkele leuke plaatjes. De hele namiddag kan je terechte bij verschillende side-shows. Laat je betoveren door de Maharadja of laat je kinderen door de wijk slepen met de Sterke Man en geef ze nadien een total make-over in de Super 3000!  Voor het spektakel in de lucht vandaag zorgen Duo Musa en Noah Chorny.

Noah Chorny (VS)
Drunken Master/Sway Pole

Noah Chorny neemt je mee op een korte onvergetelijke trip. Hij heeft een glaasje te veel op en will een metershoge lantaarnpaal beklimmen. Jammer genoeg is deze paal even wankel en onvoorspelbaar als hijzelf. Vragen dringen zich op tijdens dat adembenemende nummertje: Hoe komt dat de paal niet breekt? Hoe kan het dat hij niet valt? Noah is niet aan zijn proefstuk toe. Na een lange periode in het circus en neemt hij al jaren zijn lantaarnpaal mee langs grote festivals over heel de wereld. 

Duo Musa (NL)
La Factoria

Slapstick, spanning, sensatie en luchtacrobatiek op 8 meter hoogte komen samen in de lollyfabriek waar niet alles loopt zoals het zou moeten. Duo Musa, dit keer in de rol van fabrieksmedewerker, weet letterlijk met kunst en vliegwerk de fabriek draaiend te houden en alle brandjes te blussen. Een lollige (!) voorstelling vol humor en acrobatiek. En in de finale presenteert het duo vol trots een smakelijke lolly! 

13u doorlopend bar, dj Vinylla's (met kleine muziekquiz), sterke man, super 3000, Maharadja 
14u Lantern 
15u la factoria 
17u lantern 
 

Nog meer Sinjor Circo

Laat je verrassen door nog meer Circus op Antwerpse pleintjes.

zaterdag 7 en zondag 8 september - De Coninckplein (centrum)
zondag 22 september - Haantjeslei (Zuid)

Ontdek het volledige programma op www.sinjorcirco.be


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Gratis