In dit concert combineren we muziek met traditionele Chinese dans, poëzie recitatie en andere veel voorkomende Chinese volkskunsten. We laten de Chinese cultuur zien door middel van verschillende kunsten, zodat het publiek begrijpt wat belangrijk is in China als een cultuurtraditie die al duizenden jaren wordt bewaard.

UITVOERDERS
Yu Tian (piano), Hyewon Yang (viool), Yidan Zhang (altviool), Dino Dragovic (altviool), Justina Laptetvaite (cello), Dora Szabo (fluit)

Georganiseerd in samenwerking met het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen.


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
locatie
  • coStA
  • Sint-Andriesplaats 24
  • 2000 Antwerpen

Extra

bekijk ook in cc

The man. Who? What? Why?

ma 4 mei 2020 - 16.00 uur

De woorden van filosofen en intellectuelen uit verschillende historische perioden samen met muziek gecomponeerd voor houtblazerskwintet, zijn de protagonisten van het pad in de innerlijke ziel van de mens en in de omgeving die hem omringt.

Solar Duo in concert

za 23 mei 2020 - 20.00 uur

Solar Duo (º2019) is een opkomend hedendaags Duo. Deze explosieve nieuwe combinatie, gevormd door de percussionist Sylvie Erauw en de Spaanse fluitist Ester Esteban, laat je het enorme kleurenpalet en effect ontdekken dat de piccolo kan ontwikkelen in combinatie met percussie-instrumenten.

An Enchanting Dream

do 28 mei 2020 - 20.00 uur

Een avond met de mooiste en betoverende liedjes uit Griekse operettes.

All United Concert

multicultureel concert met de mooiste melodieën

vr 29 mei 2020 - 20.00 uur

Een concert dat de solostem en de koren, de piano en het strijkkwartet samenbrengt, met de mooiste fragmenten uit opera en Lied uit België, Griekenland, China, Bulgarije en meer!

The Spelmän’s Folk

za 30 mei 2020 - 19.00 uur

The Spelmän’s Folk is een volksmuziekconcert met liedjes uit IJsland, Zweden, Noorwegen, Engeland, Ierland, België en Noord-Spanje.

Glass

za 30 mei 2020 - 20.30 uur

Wie zijn we als we helemaal alleen zijn? Hierover gaat de muziek- en theatervoorstelling GLASS.