Op stap met coStA

Lieteberg + Maasmechelen

In Lieteberg ligt het eerste blotevoetenpad van Vlaanderen. 3 Km lang ervaar je prikkels van hout, stenen, boomsnippers, gras en water in een zorgvuldig samengesteld parcours. Als jij altijd al hebt willen weten hoe het voelt om in de vrije natuur rond te lopen. Dan moet je mee op deze busuitstap.

Na deze zintuigelijke ervaring trekken we naar Maasmechelen. En als je Maasmechelen zegt dan denk je natuurlijk aan het Limburgs shoppingparadijs met meer dan 100 boetieks, de beste ontwerpers ter wereld, gedurende het hele jaar door korting en veel goede restaurants. 
Maar op een goed half uur lopen vind je ook de toeganspoort tot het enige nationale park van België, Hoge Kempen: Connecterra. Terwijl fashionista’s etalages loeren in ’t gezellige Maasmechelen Village speelt hier heel wat natuurpracht af.

 

 


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • eenheidstarief: 12 euro
  • Kansentarief: 8 euro
locatie
  • coStA
  • Sint-Andriesplaats 24
  • 2000 Antwerpen

Extra

Let op:start ticketverkoop op dinsdag 10 maart om 10 uur.

Onze busreizen zijn zeer begeerd en beperkt in plaatsen.
Daarom zijn er een aantal spelregels:
Maximum 2 tickets per persoon
enkel balieverkoop (niet telefonisch, niet per mail)

bekijk ook in cc

op stap met coStA

Lichtaart + Turnhout

za 20 jun 2020 - 09.00 uur

In het hartje van de Kempen, tussen de Kasterleese bossen en de landelijke Netevallei vind je de hoeve van Kempense Geitenkaas Polle. We krijgen een rondleiding op de boerderij en genieten van een geitenijsje. Nadien rijden we verder naar Turnhout.