Op stap met coStA - AFGELAST

Lieteberg + Maasmechelen

In Lieteberg ligt het eerste blotevoetenpad van Vlaanderen. 3 Km lang ervaar je prikkels van hout, stenen, boomsnippers, gras en water in een zorgvuldig samengesteld parcours. Als jij altijd al hebt willen weten hoe het voelt om in de vrije natuur rond te lopen. Dan moet je mee op deze busuitstap.

Na deze zintuigelijke ervaring trekken we naar Maasmechelen. En als je Maasmechelen zegt dan denk je natuurlijk aan het Limburgs shoppingparadijs met meer dan 100 boetieks, de beste ontwerpers ter wereld, gedurende het hele jaar door korting en veel goede restaurants. 
Maar op een goed half uur lopen vind je ook de toeganspoort tot het enige nationale park van België, Hoge Kempen: Connecterra. Terwijl fashionista’s etalages loeren in ’t gezellige Maasmechelen Village speelt hier heel wat natuurpracht af.

 

 


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • eenheidstarief: 12 euro
  • Kansentarief: 8 euro
locatie
  • coStA
  • Sint-Andriesplaats 24
  • 2000 Antwerpen

Extra

In deze periode moeten we er alles aan doen om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan en risicogroepen te beschermen. Daarom gaat coStA dicht tot en met 3 april 2020. Alle voorstellingen worden tot dan geannuleerd. Bezoekers die een ticket hebben, krijgen een persoonlijk bericht met meer informatie.

Lees hier alle maatregelen van de stad Antwerpen om de verspreiding van het coronavirus te vertragen

bekijk ook in cc

op stap met coStA

Lichtaart + Turnhout

za 20 jun 2020 - 09.00 uur

In het hartje van de Kempen, tussen de Kasterleese bossen en de landelijke Netevallei vind je de hoeve van Kempense Geitenkaas Polle. We krijgen een rondleiding op de boerderij en genieten van een geitenijsje. Nadien rijden we verder naar Turnhout.