De dageraadconcerten zijn een samenwerking tussen coStA en cc Elsschot en café Kamyon!

De dageraad!... het quasi mystieke moment van het ochtendgloren. Hartje zomer vanop Linkeroever de zon zien opkomen boven de rede en de stad. En dan daar muziek bij. Geen spotify- of youtubeplaylist maar een liveconcert van een artiest of band, dat door het aura van het vroege uur als vanzelf de perfecte soundtrack vormt bij de curieuze lichtinval.

Onze zintuigen zijn uitgeslapen, onbezoedeld, fris, onschuldig..maar we mogen ze niet te fel doen opschrikken. Je ogen moeten wennen aan het licht, je ruikt beter (hmmm vers brood, verse koffie) en je oren hebben precies de juiste dosis muziek nodig.

Eén keer per week, op donderdag, telkens samenvallend met het precieze uur waarop de zon opkomt (veranderlijk dus), geven we het startsignaal voor een dageraadconcert.

Na het concert is er een eenvoudig, gezond ontbijt.

Domoor - Boterhammen

Onder het alias Domoor creëren Simon Kremar en Lukas Anthierens een combinatie van elektronische muziek en Nederlandstalige hiphop. De fijne, dromerige productie en beeldende teksten resulteren in een unieke en vaak surrealistische sound.
Van soundscapes tot speelse synthlijnen, spoken word tot straight forward rap: Het zijn elementen die samenkomen in een universum waar je zelden weet wat te verwachten.
De release van hun tweede en meest recente ep 'Hele Grote Dorst' kreeg support van o.a. Indiestyle, Dansende Beren, Humo, Focus Knack, Bruzz en Studio Brussel.


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • eenheidstarief: 6 euro

Extra

Startuur tussen 6:01 en 6:55 uur( bij zonsopgang)
ticketprijs inclusief concert en ontbijt