Costa comedy

coStA | Sergej Lopouchanski, Jeron Dewulf, Rik Van Geel, Iris Costrop

Sergej Lopouchanski behoort tot een van de grote talenten van de nieuwe lichting Vlaamse comedians. Maar hij is vooral bekend als overenthousiaste MC. Perfect dus om onze eerste stand-up avond in goede banen te leiden. Maar vergis je niet, Sergey lijkt misschien op een teddybeer maar hij heeft een gemeen kantje. Leuk voor ons, voor onze gasten net iets minder... 

Jeron Dewulf is een acteur, improvisatoren comedian, bekend van de populaire reeksen ‘Foute Vrienden’ en ‘Advocaat van de Duivel’ op 2BE. Hij is ook een internationaal bekend improvisator en won in 2006 het wereldkampioenschap impro in Berlijn. Hij leidde al verschillende improvisatiegezelschappen en treedt hiermee regelmatig op in het binnen- en buitenland. Als comedian is hij na ‘Grom ‘en ‘Survival of the fittest’ toe aan zijn derde volavondvoorstelling ‘Er was eens …' waarmee hij in het universum van de sprookjes duikt maar op de harde realiteit botst. 

Van opleiding is Rik Van Geel acteur, maar sedert 2014 vind je hem voornamelijk terug in de comedywereld. Zowel in 2018 als 2021 stond Rik in de halve finale van Humo’s Comedy Cup. In een uitverkochte Arenberg opende hij voor Soe Nsuki op de première van haar avondvullende show ’Soetopia’. Sindsdien opende hij in heel Vlaanderen haar tournee en mocht hij mee met Michael Van Peel zijn '& the Young Ones' tournee. Laat je verrassen door zijn unieke stijl en bijzondere kijk op het leven! 

Iris Costrop a.k.a. de grappigste IT-consultant van Vlaanderen werd mede dankzij het Get Up Stand Up-traject gelanceerd in de wereld van stand-up comedy en blijft sindsdien met veel plezier mensen entertainen met hun verhalen. Of het nu gaat over auto-accidenten of lesbische mythes, Iris neemt je mee op reis in hun hoofd. 

 

Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • standaardtarief: 12 euro
  • - 26 jaar/student: 8 euro
  • Kansentarief: 3 euro
locatie
  • coStA
  • Sint-Andriesplaats 24
  • 2000 Antwerpen