Buurt Mee

Sint-Andriesplaats en omgeving | district Antwerpen

> Buurt mee bij een gratis hapje en drankje met de buurtcoaches van district Antwerpen. Beleef de sfeer van een buurtfeest en laat je inspireren om nadien in jouw straat of buurt aan de slag te gaan.

> Ontmoet jouw buurtcoach en bespreek je ideeën rond ontmoeting, cultuur, jeugd, sport, senioren, vergroening,.. voor jouw straat, buurt of wijk van district Antwerpen (2000, 2018, 2020, 2030, 2050, 2060). En verneem hoe district Antwerpen jouw straatfeest, activiteit, project... kan ondersteunen via het districtsfonds ‘Beleef je buurt’.

> Ontdek een greep uit onze 33 cultuuracts die je kan boeken voor jouw straatfeest of buurtactivteit. Er is heel wat voor jong en oud: workshop circus, fietsen pimpen, gekke kapsels, rijdende discotheek, live action painting en bands.

> Haal een startpakketje kaartjes op om te bussen bij jouw buren en maak hen zo vlotjes warm om een whatsappgroepje te starten met de straat of samen een Burendag of burenborrel te organiseren. Geef door welk kaartje je wil en hoeveel via buurtcoaches@antwerpen.be en we het leggen het voor je klaar in het Buurt Mee-tentje.

> Vraag je geveltuin aan bij de deskundige groen van district Antwerpen. Plant de eerste bloemetjes aan van de nieuwe geveltuin van cultureel ontmoetingscentrum Costa.

> Doe mee aan de inspiratieworkshop Beleefjebuurt en laat je begeleiden in het bedenken van een leuke activiteit voor jouw buurt.

> Geniet van animatie voor kinderen en volwassenen.


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • Gratis
locatie
  • coStA
  • Sint-Andriesplaats 24
  • 2000 Antwerpen

Extra

14 tot 17 uur