Burengeluk

Corona schudde de wereld door elkaar. Bijna 1,5 jaar lang hielden we onszelf op afstand en knaagde de onzekerheid aan onze levens. Tijdens opeenvolgende lockdowns vielen we noodgedwongen terug op onszelf, opgesloten in huis en tuin. Maar corona zorgde ook voor lichtpuntjes. We ervoeren hoe weerbaar we waren, pasten flexibel onze levens aan én keken met een vernieuwde blik naar de omgeving waarin we leefden.

Beter een goeie buur dan een verre vriend bleek een waarheid als een koe. Talloze Antwerpenaren hebben hun buren door corona geholpen. Ze maakten praatjes aan de voordeur of deden boodschappen voor elkaar. 

Voor wie zijn buren welgemeend dank je wel wil zeggen voor hun inzet en vriendschap, is er nu BurenGeluk: een korf vol mooie concerten, straffe voorstellingen en de schoonste film van eigen bodem, aangeboden door de verzamelde Antwerpse cultuurcentra.

Kies een voorstelling naar keuze en nodig je buren uit voor een heerlijk avondje uit. Per ticket aan volledige prijs, kan je tot twee burentickets bestellen aan 50%.

RESERVEREN? Je kan voor BurenGeluk reserveren via mail: costa@antwerpen.be.  Vermeld daarin duidelijk naar welke voorstelling je wil komen kijken en hoeveel tickets je wenst. Hou er rekening mee dat we van al je buren gegevens nodig hebben (naam, adres en telefoonnummer). 

In coStA kan je komen kijken naar de volgende voorstellingen:

Broeden – Grof Geschud (try-out)

za 30 okt 2021 - 20.00 uur

Een gate in vliegveld Zaventem, waar een man (De Lander) verwachtingsvol met een bord en een roos zijn grote liefde, of in ieder geval het beeld van zijn grote liefde (De Myrthe), opwachtte na zes weken van haar gescheiden te zijn en toen in een oogopslag zag dat haar afwijzing definitief was.