Blokbusters - Radio Gaga meets cirQ

Als een echt circus komen de Blokbusters aangereden en bouwen ze in no time een openluchtcinema, een tentenkamp en een mini-radiostudio met bijbehorende antenne op.

Tijdens de uitzending kom je meer te weten over de bijzondere talenten uit de buurt. Buurtbewoners komen hun verhaal vertellen of plaatjes aanvragen.
Reporters gaan op zoek naar het laatste nieuws uit de wijk.

OPROEP: Wil je iets vertellen, zingen, meedelen of ben je op zoek naar iets, wil je een klacht delen, laat het ons dan zeker weten dan zorgen we dat je in de uitzending zit!
Stuur een berichtje naar costa@antwerpen.be met als titel 
‘blokbusters’ vóór 16 augustus. 

Je kan, per bubbel, plaatsnemen voor de radiostudio en alles live bekijken. Of je kan thuis de livestream volgen op www.blokbusters.tv.

Radio Gaga meets CirQ?
Radio GAGA dat zijn Joris Hessels en Dominique Van Malder die rondtrekken met hun zelfgebouwde mobiele radiostudio naar bijzondere locaties om er hyperlokale radio te maken.
CirQ is een productiehuis dat bestaat uit een collectief van mensen met verschillende achtergronden en specialisaties. Met originele, veelal op de volkscultuur geïnspireerde, acts en producties die op buurtfeesten, maar evengoed op internationale festivals, bij jong en oud en liefhebbers van goed-fout hoge ogen gooien.


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • Gratis

Extra

op locatie tussen de woonblokken aan de prekerstraat