Steengoede livemuziek en een geweldige DJ zijn de basisingrediënten die van Bar CoStA de ideale cocktail maken om de grauwe wintermaanden te doen vergeten.

+++Star Club West+++

"De voorbije 3 jaar bracht deze Antwerpse band acht albums en drie EP’s uit en dat brengt de teller na meer dan 30 jaar op 21 platen. Vroeger werd hierop vooral gitaar gespeeld, maar tegenwoordig horen we een mix van een soort vrolijke kraut, soms nogal polyritmische pop en meer experimentele opnames. Live horen we veelal vrije interpretaties van recentere nummers. Uiteraard past dit allemaal binnen hun strategisch plan met een strak oog op hun CI (corporate identity). Somewhere between love & noise.”

 

+++Waltzer+++

Ook al doen de nummers op de debuutplaat van WALTZER denken aan muziek die eerder meerwaardezoekers doet watertanden - denk aan Lambchop meets Seam meets Fleetwood Mac meets Jeff Tweedy -, toch dwepen deze jongens vooral met bands als Soulsister en anderstalige nummers van de Peppers. Is hier een meta-strategie in het spel? Een ironie zo achteloos gerepeteerd dat het toch een - moeilijk toe te geven - onverhoopt deel van hen werd?
Deze leden van oa Dead Man Ray, Arabnormal en Benny Zen spelen edgy slowcore met een hoek af. Voor fans van Duyster.

+++DJ Kop Dicht+++
voor-tussen-na voor de niet rokers.


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • eenheidstarief: 5 euro
locatie
  • coStA
  • Sint-Andriesplaats 24
  • 2000 Antwerpen